Zet hier je tips neer.
Ik kwam deze tegen.
Bestaat waarschijnlijk al wel langer maar nooit opgemerkt.
Nu via de nieuwsbrief van de wibra.
Airfryer bakjes 20 stuks
Niet duur 20 voor € 1,69
>>LINK<<
-
30 mei '23 - 12:40:06
-
Tip: een échte soeppan is leuk.
Ik heb er één besteld omdat:
a) ik plezier heb in het maken van (verse) soepen
b) ik nog nóóit van mijn leven een échte soeppan heb gehad
19 sep '23 - 18:20:23 -
-
Kook in 1 pan alles vd broccoli ( alleen t uiterste puntje vd stronk niet) en de gewassen en geschilde en in plakken gesneden zoete aardappels.
Beetje knoflookolie in de pan en daarin bak je alle schillen en bestrooid ze met Italiaanse kruiden in dezelfde pan n kipburger dan wel 'n Vega burger van beyond bakken en je hebt 'n voordelig heerlijke maaltijd ( en maar 2 pannen nodig :D )
Ps foto ter illustratie Ik bedacht het pas toen mijn portie al op Was haha de verhouding moet natuurlijk meer groente dan vlees/ Vega zijn
28 sep '23 - 18:53:47 -
quote:
Dit schreef Wim
Tip: een échte soeppan is leuk.
Ik heb er één besteld omdat:
a) ik plezier heb in het maken van (verse) soepen
b) ik nog nóóit van mijn leven een échte soeppan heb gehad
Ik vermoed dat je het zeldzame exemplaar zonder soeppan was!28 sep '23 - 19:04:00 -
quote:
Dit schreef Wim
Tip: een échte soeppan is leuk.
Ik heb er één besteld omdat:
a) ik plezier heb in het maken van (verse) soepen
b) ik nog nóóit van mijn leven een échte soeppan heb gehad
Dan werd het hoog tijd. Je hebt wel een mooie gevonden. Veel en lang plezier ervan. Met welke soep ben je begonnen?28 sep '23 - 19:14:30 -
Ja, @Mariek-e en ja, @JolandAs.
Ik ben begonnen met groentesoep, dat is vertrouwd.
Ooit heb ik een keer met een recept een Servische bonensoep gemaakt, een maaltijd soep.
Vanaf een recept een soep gaan maken is wat ik de komende tijd wel wil gaan doen.28 sep '23 - 20:11:13 -
De grote verandering met groentesoep maken is dat ik vanaf nu géén bouillon begin te maken met kokend water uit de waterkoker, maar door gewóón koud water in m'n nieuwe soeppan te doen. En dan héél langzaam op laten warmen tot tegen het kóókpunt aan.
Omdat ik 't idee heb dat de smaak daardoor beter word; dit is dus de tip.30 sep '23 - 11:53:58