of je doet simpelweg... tortillas uit een pakje in n taartvorm en vult deze met alles wat je lekker vindt Vlees of vis wel van te voren ff bakken... .Alles in de oven en voila
Ik maak er dan met verschillende smaken. Kan je goed een dag vantevoren of ‘s-ochtends al bereiden en op moment zelf is het alleen maar in de oven schuiven.
Ik hoorde zowel van mijn Spaanse schoondochter als van de Amerikaanse schoondochter van mijn vriendin: "eten ze in Nederland altijd soep als er veel mensen zijn?".
Ik ben zelf ook wel een soepmaker. Maar dan wel met iets van hartige taart of sandwiches of wraps erbij.
Ik kook wel, bij ons is het een uitgebreide lunch. Altijd 1 of 2 soorten soep, met name tomatensoep is zo gemaakt en erg lekker. Courgettesoep is iets meer werk maar ook niet erg moeilijk. Ik kruid de soepen met de kruiden van Jonnie Boer.
Daarbij brood, bij voorkeur zelfgebakken of ik haal Turks brood. Daarop smeersels, kruidenboter heb ik vaak wel zelfgemaakt in de vriezer, andere smeersels koop ik meestal wel.
Soms nog zelfgemaakte quiche.
Ik heb meestal een man of 10 a 15.
Voor de kinderen ook wel miniwraps gehaald die ze zelf konden vullen met groente en fruit, alleen ze hadden liever soep en brood.
Toen ik 50 werd heb ik eten besteld voor de visite maar tegenwoordig vier ik smorgens en smiddags verjaardag met warm stokbrood en smeersels, kaas en worst, gevulde eieren heerlijk.