even opzoeken hoor wat je daar mee kunt.
iemand hier een idee?
Ik vond ze terug tijdens de verhuizing.
even googlen.....
wat heb jij in de kast staan en maak je niet op...
kunnen we er iets op bedenken?
-
5 jan '23 - 14:01:15 / 14 jan '23 - 13:23:02
-
Ah ja deze, zo n zak is het...
ook bekend als geit bonen, dat is leuk!
En ze moeten een nachtje weken.
Daar kan ik mee beginnen.
5 jan '23 - 14:03:33 / 14 jan '23 - 13:23:47 -
-
Plien had dit boek liggen:
zag er zeer interessant uit..6 jan '23 - 03:48:00 -
-
k Blijf steeds een hapje nemen
echt lekker!
6 jan '23 - 14:08:53 -
quote:
Dit schreef 00h
Plien had dit boek liggen:
zag er zeer interessant uit..
Deze is er
de Bieb heeft veel hoor, echt leuk!
k zit op blz 33 tekijken naar crackers van kkererwten met haver en sesam.
Er staat fiber husk bij de ingredienten, het is een soort bindmiddel.
Dan is het glutenvrij... k kan er ook wat anders als bindmiddel door doen denk ik, of wat zaadjes vermalen tot meel in de koffiebonenmaler misschien?
14 jan '23 - 13:03:27 -
Wowww duur spul :
300 gram 11 euro!
>>LINK<<
en wat is het...
Fiberhusk is glutenvrij. Het ontstaat door het malen van psyllium - ook wel vlozaad. Je kunt het goed gebruiken bij het glutenvrij bakken. Fiberhusk gedraagt zich als een bindmiddel waardoor je baksel minder snel kruimelt of uit elkaar valt.
Psyllium of vlozaad kun je kopen onder de merknaam Fiberhusk en is belangrijk voor glutenvrije broodbakkers. Fiberhusk (merknaam) is heel fijn gemalen psyllium en heb je nog minder van nodig dan van psylliumpoeder dus eigenlijk heel voordelig en makkelijk in het gebruik want het klontert niet snel.
14 jan '23 - 13:09:02 -
k Heb ook nog rijstebloem staan
zou dat ipv kunnen?
Even opzoeken wat dat allemaal kan doen.
14 jan '23 - 13:20:10 -
Eigenlijk alleen voor baby's als ik internet moet geloven... k heb 1 eetlepel nodig k ga t gewoon proberen.
Komt dat misschien ook eens op en die grote zak kikkererwten, moet je die weken?
even opzoeken...
Hoe lang moeten gedroogde kikkererwten koken?
Laat kikkererwten 6-8 uur weken en kook ze vervolgens in 1-1,5 uur gaar. Je hoeft niet bang te zijn dat je kikkererwten kapot kookt als je ze aan het koken bent, ze behouden namelijk goed hun vorm.
oke die zet ik in de week.
230 gram kikererwrten uitgelekt heb ik nodig... hoeveel moeten er dan in de week...
55 g havermout,
35 gram lijnzaad, dat heb ik ook nog ergens
1 eetlepel Fiber husk
2 eetlepels zout, jemig wat veel zout! (echt veel te veel bleek na het bakken!!!)
50 ml olijfolie
100 ml kokend water
35 gram sesamzaad
zoutvlokken.14 jan '23 - 13:21:57 / 18 jan '23 - 18:44:37 -
k ga 100 gram weken...kijken hoeveel gram dat wordt, mooi experiment.
14 jan '23 - 13:42:09 -
Klinkt/leest allemaal goed 00htje!
Ben benieuwd naar het resultaat!14 jan '23 - 16:28:28