Heb je zelf een lekker recept of kwam je er 1 tegen op het net
Plaats hem hier zodat wij mee kunnen smullen,,
-
13 mrt '18 - 19:57:00
-
-
Ik ben makkelijk, heb vanavond appeltaart gescoord bij de Jumbo voor ?1,99
13 mrt '18 - 20:24:34 -
quote:
Dit schreef maartje
Ik ben makkelijk, heb vanavond appeltaart gescoord bij de Jumbo voor ?1,99
Ook lekker maak je zelf wel eens taarten??13 mrt '18 - 21:51:12 -
-
-
-
-
Heeft er iemand een lekker recept van lactosevrije appeltaart?
14 mrt '18 - 10:43:14 -
-
-
Stroopwafel MonChou taart
INGREDI?NTEN
4x MonChou 100 gram wikkel (op kamertemperatuur)
150 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
250ml Campina Verse Slagroom
1 zakje KlopFix
1 pak stroopwafels
75 gr Campina Grasboter
1 zak ministroopwafels
1 blikje gecondenseerde melk
Springvorm van 24cm doorsnee
Bakpapier
(hand) mixer
Keukenmachine
Pan
BEREIDING
Bekleed de springvorm met bakpapier. Verkruimel de stoopwafels in de keukenmachine. Met de hand kan ook, dan houd je iets grovere stukken. Smelt de boter en mix met de koekkruimels. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet een in de koelkast om hard te laten worden.
Mix de MonChou luchtig met de suiker en vanillesuiker. Klop de slagroom met de KlopFix stijf. Spatel de slagroom door de MonChou tot een egaal geheel. Bedek de stroopwafelbodem met de MonChou en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Maak ondertussen de karamel. Zet hiervoor het blikje gecondenseerde melk in een grote pan met water. Breng aan de kook en laat drie uur koken. Belangrijk is dat het blikje constant helemaal onder water staat, anders kan hij knappen! Haal het blikje drie uur uit de pan. Laat even afkoelen en maak dan open. Daar is je karamel! Roer los en verdeel dan een flinke eetlepel over de taart.
Zet de mini stroopwafels rondom de taart. Breek een paar mini stroopwafels in stukjes en verdeel de taart. Dat wordt smullen!
>>LINK<<12 feb '19 - 13:05:56