Ja, en nu ben ik op zoek naar een proefdier...
-
-
Geen kat in de buurt?
Ik gebruik mijn katten altijd als proefdier, als ik twijfel. Lusten die het nog dan eet ik het en anders niet. Alleen pak ik dan wel vaak het rauwe spul.23 jul '14 - 19:09:40 -
Zitten er misschien ook van die "witte sliertjes" in die lijken te bewegen?
23 jul '14 - 19:25:31 -
wil je ziek worden ofzo?
23 jul '14 - 19:29:41 -
quote:
Dit schreef joey
Zitten er misschien ook van die "witte sliertjes" in die lijken te bewegen?
Grinnik dan is gehakt ietsie ouder dan 1 dag23 jul '14 - 19:33:48 -
Toen ik mijn laatste bijdrage hier had geleverd en weer de woonkamer in liep, rook ik echt een andere geur als dat ik gewend ben als ik gehakt braad. Ik heb dan ook besloten het gehakt het gehakt te laten, en het in de kliko te gooien ...bloemkoolsausje gemaakt en zo de bloemkool met aardappels naar binnen gewerkt ...risico leek mij zeker ook in combi met jullie adviezen te groot om te nemen. Verbaas mij wel dat ze er op andere forums via google niet erg duidelijk over zijn.
Bedankt voor jullie tips en medeleven ..23 jul '14 - 20:07:54 -
quote:
Dit schreef searching62
Toen ik mijn laatste bijdrage hier had geleverd en weer de woonkamer in liep, rook ik echt een andere geur als dat ik gewend ben als ik gehakt braad. Ik heb dan ook besloten het gehakt het gehakt te laten, en het in de kliko te gooien ...bloemkoolsausje gemaakt en zo de bloemkool met aardappels naar binnen gewerkt ...risico leek mij zeker ook in combi met jullie adviezen te groot om te nemen. Verbaas mij wel dat ze er op andere forums via google niet erg duidelijk over zijn.
Bedankt voor jullie tips en medeleven ..
Je neus geeft uitslag. Wijs !23 jul '14 - 20:13:13 -
quote:
Dit schreef searching62
Bij wijze van experiment zal ik het eens zonder boter bakken gewoon in sliertjes in een pan met een anti aanbaklaag ..het andere eten is al klaar dus ga nu afgieten ..
als het gaar is dan zet ik mijn neus er nog een keer op en beslis ik ..daarbij zal ik jullie adviezen meewegen..bedankt!
23 jul '14 - 22:17:32 -
quote:
Dit schreef searching62
Toen ik mijn laatste bijdrage hier had geleverd en weer de woonkamer in liep, rook ik echt een andere geur als dat ik gewend ben als ik gehakt braad. Ik heb dan ook besloten het gehakt het gehakt te laten, en het in de kliko te gooien ...bloemkoolsausje gemaakt en zo de bloemkool met aardappels naar binnen gewerkt ...risico leek mij zeker ook in combi met jullie adviezen te groot om te nemen. Verbaas mij wel dat ze er op andere forums via google niet erg duidelijk over zijn.
Bedankt voor jullie tips en medeleven ..
Zeer verstandig, anders had er mss binnenkort wel een oproepje op OA gestaan om een kaartje te sturen naar Searching 62 vanwege een voedselvergiftiging oid23 jul '14 - 22:53:21 -
Probleem opgelost.
Ter lering en vermaak.23 jul '14 - 22:55:25 -
quote:
Dit schreef searching62
En stel dat ik het gehakt in sliertjes bak ..dus door en door bak ..kun je er dan toch nog ziek van worden?
Jan je zult het gehakt niet meer hebben .maar een tip, heel vlees had je kunnen nemen gemalen vlees is al kwetsbaarder, dus dat als je het koopt met korting omdat het vandaag de laatste dag is moet je het ook opmaken en niet meer invriezen. In jou geval, iets wat niet lekker ruikt niet eten ook al is het nog een dag "goed". Voortaan ff ruiken aan vlees dingen zodat je leert hoe iets ruikt. En gehakt in sliertjes bakken noemen we rullen en dat kun je zeker zonder vet doen! Tenzij je extra mager gehakt neemt
Ik weet alles van vlees dus klets niet uit mijn nek
Heb je het trouwens nog gegeten?26 jul '14 - 00:19:23 -
quote:
Dit schreef Edith64
Heb je het trouwens nog gegeten?
quote:
Dit schreef searching62
...risico leek mij zeker ook in combi met jullie adviezen te groot om te nemen.
Bedankt voor je aanvullig Edith ..jij komt natuurlijk uit het supermarktwezen ..26 jul '14 - 00:24:07