Slow cooker

Slow cooker 

Onderwerp van twelve

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. saar-tej
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van saar-tej
    Ik doe ook maar wat
    breng het spul wel eerst in de pan aan de kook of braad het aan op het gas
    en als ik vind dat het warm genoeg is gaat het in de warme slowcooker
  2. quote:
    Dit schreef saar-tej
    Ik doe ook maar wat
    breng het spul wel eerst in de pan aan de kook of braad het aan op het gas
    en als ik vind dat het warm genoeg is gaat het in de warme slowcooker


    Ja dat doe ik ook, ik braad eerst het vlees aan, alle ingredi?nten erbij en dan in de warme slow cooker.

    Ik bedoelde meer....je recept van bijv goulash. Wat heb je erin gedaan en in welke verhouding. Ik kan uiteraard zelf wat bedenken maar ik vind eigen recepten zo ontzettend leuk.
  3. saar-tej
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van saar-tej
    Met goulash 1,5 kilo riblappen 6 of 7 uien, puntpaprikaas
    ik geloof 5 want ik had ze nog ,3 flinke tenen knoflook
    2 runderbouillontabletten,1 rode peper en 3 zakje mix voor goulash -honig en in t begin ook een scheut azijn zodat het vlees eerder gaar is

    ik werk op gevoel ,weet geen verhouding doe t ook zo met pizzaas maken



    bij de hache heb ik ook een tablet toegevoegd en daar heeft 8 man van gegeten
  4. saar-tej
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van saar-tej
    Wil je geen zakjes gebruiken dan een paar blikjes tomatenpure gebruiken en bloem toevoegen om het te binden
  5. quote:
    Dit schreef saar-tej
    Wil je geen zakjes gebruiken dan een paar blikjes tomatenpure gebruiken en bloem toevoegen om het te binden



    Dank je wel, ik gebruik dan inderdaad tomatenpuree omdat ik liever geen zakjes gebruik, ga van de week goulash maken denk ik.
  6. saar-tej
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van saar-tej
    voor bruine bonen soep
    ----------------------------
    zak bruine bonen
    bruine bonen laten weken

    halve knolselderij
    winterwortel
    2 flinke uien
    1 prei
    verse worst- spekblokjes
    klein blikje tomatenpure
    3 bouillontabletten
    1 aardappel
    cayennepeper
  7. quote:
    Dit schreef saar-tej
    voor bruine bonen soep
    ----------------------------
    zak bruine bonen
    bruine bonen laten weken

    halve knolselderij
    winterwortel
    2 flinke uien
    1 prei
    verse worst- spekblokjes
    klein blikje tomatenpure
    3 bouillontabletten
    1 aardappel
    cayennepeper


    En water? Anders wordt het niets toch? Smile
  8. twelve
    Hey Baberiba

    Toon alleen de berichten van twelve

    Ik heb mijn slow cooker weer door kunnen verkopen. De reviews over deze pan waren niet geweldig en ik had geen zin om een dure omvormer te kopen. Ik ga nu eens kijken voor een crock pot slow cooker, dat schijnt toch wel de populairste te zijn.
  9. saar-tej
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van saar-tej
    >>LINK<<

    ik heb m via mp wel nieuw
    6,5 liter en eentje van de kijkshop 4 liter dacht ik
  10. Ik heb de mijne uit Engeland laten komen, met een omvormer uit NL erbij was ik rond de 40 totaal kwijt.
    Ik zoek dit soort dingen vaak via ebay.de
  11. hedwig
    Geregistreerd

    Toon alleen de berichten van hedwig
    Ik heb in mijn hoofd gehaald dat een slowcooker een goed idee is. Jullie hebben er dus ervaring mee.Nu vraag ik me het volgende af:
    Is een timer voor opwarmen noodzakelijk als je om 8 uur s ochtends vertrekt en voor 6 uur weer thuis bent? En welke maat is handig? Is een t? grootte een slecht idee als je hem niet altijd zou vullen?
  12. Tool
    Als het maar draait

    Toon alleen de berichten van Tool
    Een wereld apparaat heb zelf de crock pot
    6,5 ltr
    Zal wel wat foto's plaatsen vanavond
Terug naar de lijst