Iedereen bedankt voor het meedenken. Morgen nog wat dingetjes halen en dan is het zover.
Ik denk dat we misschien ook nog wat knutselen met marsepein... >>LINK<<
Ik had een taart gebakken en die gevuld met gele room waar kikkers, slangen e.d. van drop in zaten. Grote hilariteit. Op datzelfde feestje aten we spaghetti. De spaghetti had ik knal roze gekleurd en de rode saus leek meer op poep. Ik heb zelf met mn ogen dicht moeten eten om kokhalzen te voorkomen. De smaak was prima, maar het zag er zo goor uit! Ik had toen ook een rookmachine in de gang gezet en een cd met spookgeluiden erbij. De gang was donker en eng gemaakt.
quote:Dit schreef Dayenne Ik had een taart gebakken en die gevuld met gele room waar kikkers, slangen e.d. van drop in zaten. Grote hilariteit. Op datzelfde feestje aten we spaghetti. De spaghetti had ik knal roze gekleurd en de rode saus leek meer op poep. Ik heb zelf met mn ogen dicht moeten eten om kokhalzen te voorkomen. De smaak was prima, maar het zag er zo goor uit! Ik had toen ook een rookmachine in de gang gezet en een cd met spookgeluiden erbij. De gang was donker en eng gemaakt.
Wat een leuk idee!
En dat het onsmakelijk oogde kan ik me wat bij voorstellen.
Voor de taarten heb ik een doos vol potjes levensmiddelenkleurstof. Heb wel eens vanille-ijs in verschillende kleuren gemaakt voor de gein, maar dat smaakt dus ook absoluut niet omdat je door de kleur een andere smaak verwacht.
Vanavond hadden we nog even overwogen de mayo groen te maken (trollensnot), maar dat laat ik toch maar zitten geloof ik....
quote:Dit schreef josien1 Blind "voelen" wat er in een bakje zit. En er dan enge dingen in doen natuurlijk (gewone dingen maar die vies of vreemd aanvoelen).
Grabbelen in wormen:
snoepogen ( jamin) in gekookte spaghetti doen en deze geblinddoekt graaien.