Ik eet graag soep, liefst van die gladde. Eigenlijk zou ik een nieuwe staafmixer moeten kopen, want hij lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. Maar een soepmaker zou ook handig zijn. Zoals ik het lees, gooi ik de gesneden groentes in de soepmaker met het water en de bouillon en na een minuut of 20 heb ik warme gladde soep.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Ik vraag mij af of ik dan ook kleine porties kan maken en of het apparaat makkelijk schoon te maken is.
Ik heb er 1!
Heb een beetje een te grote, zoek er een waar je een kleine hoeveelheid in kunt maken.
Ik vind het een handig ding!
Heb overigens ook een staafmixer 😉
Schoonmaken is net zoals alle apparaten.. het is te doen.
Ik spoel meteen de deksel met staafmixer af zodat het niet zo aankoekt
Ik heb de Optimum G2.3, en gebruik hem iedere dag, in elk geval als blender.
Hij vreet aardig wat stroom, maar je hoeft hem steeds maar eventjes te gebruiken. En inderdaad, binnen no time heb je warme soep door de ingrediënten erin te doen en op een knopje te drukken.
Je kan er ook bijvoorbeeld amandelmeel mee maken uit verse amandelen. Hij is superkrachtig. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en een receptenboekje.
O, en ik zocht er even snel een plaatje van een rode bij, maar hij is ook gewoon in Nederland te bestellen en in andere kleuren, hoor.
Als je gewend bent ui en knoflook te fruiten voor de smaak is het handig daar bij aanschaf op te letten.
De meeste verwarmen en pureren, maar fruiten niet.
Welke heb jij Marjan?
Klinkt goed Colly.
Goeie tip Leonie. Hoe doen jullie dat met aanfruiten Marjan en Colly?
Ik fruit het ook eerst aan, omdat rauw erin gegooide knoflook en ui veel scherper smaken dan gefruite. Maar dat is persoonlijke smaak. De andere groenten komen wel heel goed tot hun recht.