Ik krijg in t najaar een inductiekookplaat en ben mij aan t oriënteren op pannen. Koekenpannen en gewone pannen.
Wat zijn jullie ervaringen?
Had mijn oog laten vallen op bijvoorbeeld een bk-koekenpan, maar kom in de reviews ook berichten tegen dat dat model blaasjes op je inductieplaat gaf.
Dat is uiteraard t laatste wat ik wil.
Dus…..wat is jullie ervaring?
Ik kook nog altijd op gas, en ben van meerdere koekenpannen over gegaan op twee. Dat is voldoende.
Mijn ervaring is wel dat de pannen stevig moeten zijn, en met een stevige bodem.
Weet niet of dat voor inductie ook geldt, en het
zullen niet allemaal antwoorden zijn op je vraag.
Ik kookte al op een elektrische kookplaat en nu op inductie, heb niks nieuws aangeschaft, mijn oude pannen kunnen er gewoon op.
Ik had allemaal pannen die ook op inductie kunnen, enige wat ik wel heb gedaan is kijken met een magneet of die bleef kleven, en dat was alleen bij 1 niet het geval.